En sista bild


Bild jag tog för en stund sen

Dele

Från Lizas land

Här kommer lite bilder från Lizas land!


Såhär kan det se ut när Gullan ska ut på bete. (Förlåt Tina om jag inte fick lägga ut den här)


Jättefin skärpa som Liza tog


Jag och söta lamm!

Dele

Crack the shutters


Crack the shutters, Snow patrol

Dele

Spotify!

Igår så fixade Max spotify åt mig! Tack tack tack.
har fått en ny favoritlåt, crack the shutters med Snowpatrol!

Det är en grej jag har tänkt på, om jag säger att jag gillar till exempel crack the shutters då, då säger flera att den kan man ju inte lyssna på, den är så gammal! Jag blir så irreterad! Man lyssnar ju inte på musik bara för att andra gör det eller hur? Nej, man lyssnar ju för att man tycker att det är bra med mera. Jaja, nog klagat.

Imorgon är det GOTLAND! GOTLAND GOTLAND GOTLAND! Jag längtar så himla mycket<3
Och efter Gotland är det direkt ASSÖ! fatta vad härligt?
Så det kommer att bli lite tomt på bloggen nu... I och med att Liza kommer att vara på sitt land så kan hon inte riktigt uppdatera.

Dele

Midsommarmiddag

Hej, sitter hemma hos Max... Har tagit hans dator. Hihi.
Om ni undrar så sitter jag hos Max på grund av att vi är bjudna hit på midsommarmiddag. Hoppas att vi får jordgubbar! *blink blink*
I alla fall så var jag, mamma och Monstret vid Forum för att köpa grejerna vi lade in igår. Jag inhandlade ett par shorts, en teesha, ett par solisar (yes, jag hittade ett par!), schampoo och balsam och en ny kajal, min gamla har försvunnit! 
Snart så ska vi få huvudrätt. Hoppas att det blir nåt gott. 

Och Max får faktiskt sluta klaga över att ´jag inte kan stava ordentligt med hans tangentbord. Jag älskar mitt tangentbord back home. Nu försöker han kolla lite diskret vad jag skriver men det kan han glömma. Ha!
Gud vilken rolig humor jag har idag...

Dele

Charlies answering machine


Charlie's answering machine, The bella cullen project

Twilight freaket jag (?)

heluu från Landet

HEjj allihopa !
jag är på landet och får låna Runas dator med internet! Yippiiiiee! Tack så jättemycket! Jag vet inte hur man överlever utan internet. Mamma har iallafall köpt en dongel till mig för sommarlovs kvällar. Så jag kommer inte vara helt tyst hela sommaren. Jag är dock strängt förbjuden att använda den före klockan 20 om det inte regnar. Hon tycker nämligen att det är slöseri med fint väder vilket jag kan hålla med om. Jag ska bara skriva nått snabbt, stackars Runa tycker säkert jag är jättetråkig.  Igår var jag på SIgnes tjejmiddag det var sååå himlaaa kuul eller vänta Oscar var där också men men. Dele var också bjuden men hon kunde inte komma. SÅ det blev Signe, Jag, ALba, Cassandra och Oscar. Det vaaar sååå kuul (igen) ! :D. VI badade på kvällen det var väldigt kallt men det var kul. Jag fick åka buss i tre timmar men det var det värt. Just det mamma har lovat att betala en såå braa kamera en nikon D60. Aaaahh ska bli såå kuul. MEn nu kan jag inte skriva längreee

Puss och Kraam
Lizaa

Shopping med Monstret

Idag vart det shopping med Monstret efter att vi kommit hem.

Det jag behövde var:
1 t-shirt
1 bikini
1 par shorts
Helst 1 par solisar

Jag lyckades hitta allt utom solisar men mamma kunde inte köpa dem (vi hade inga pengar) så vi fick lägga undan de till imorgon istället.

Dele

Jag vet att det är svårt att tro det men...

...Detta lurvtroll är faktiskt en hund!



Dess namn är Issa


Våran nästan utslagna ros

Dele

Hur patetisk får man vara?

Hejsan.
Jag har ingenting att göra. Eller jo, jag borde ju faktiskt städa rummet men det är en helt annnan sak.
 Idag har dagen varit ganska tråkig, fast jag har köpt ett par nya löparskor. det behövdes med tanke på att jag införskaffade mina förra 06 så det behövdes. Sen hämtade jag min cykel som stod hos Liza och sen cyklade jag till bibblan för att låna en bok. Och inte vilken bok som helst utan en seglarbok! Hur patetisk får man vara egentligen? Jag har lånat en bok bara för att jag ska på ett läger...Jag har ju i alla fall inte köpt boken.

Har i alla fall varit ute och tränat lite med Issa, hon kommer bli sjukt bra på agility! tog lite bilder som jag lägger upp senare.
Tjingeling.

Dele

Sorry


Sorry, Buckcherry

Dele

En kotte

En gammal bild jag hittade i in dator.


Kotte

Dele

Lite längre får ni allt stå ut med mig!

Hejsan, har varit lite borta från bloggen och jag ber om ursäkt. Så, då var det klart.

Anledningen till att jag inte har hunnit blogga har varit mina söta kusiner. De kom hit till mig i lördags och jag har inte hunnit mycket mer än att ta hand om dem. Axel är yngst, 2 år. Klara är 4 och äldst. trots att de bara är två så räcker det väl ändå, jag fattar inte hur fyrbarnsmammor kan överleva! jag tyvärr inte tagit några foton på dem, och det ångrar jag. Jag kom på att jag skulle taigt lite fina kort precis när de skulle åka och då kunde jag inte hitta kameran. Förresten, har ni hört att jag har fått tillbaka kameran? Issa hade ju ätit på den så vi fick lämna in den på reparation och nu är den back in business. Mamma filmade till exempel mig och lovisa när vi hade avslutning med våran ridgrupp! Vi hade lekar och mitt lag vann. Så klart. Jag var ju med. *blink blink*

Idag har jag inte hunnit göra mycket, säga hejdå till kusinerna, äta frukost och spelat wii och nu sitter jag här i TV-rummet med datorn. det måste vara något extremt fel med vårat nät, ibalnd så stänger det av sig självt, ibland så går det inte att ansluta med mera. jag tror att pappa har saboterat för mig med flit.

Just det, ni vet mitt VG i idrott? Det var fel. Fel fel fel. Jag pratade nämligen med Daniel och jag skulle ha fått pris för utmärkta kunskaper men våran rektor tyckte att det var för mycket med tre pris så jag fick det inte... Snacka om orättvist.

Dele

Bilder

Heej allihopa!
Ni har inte sett så mkt bilder från mig eftersom jag inte har nån kamera men som ett litet smakprov tänkte jag lägga upp lite bilder jag har tagit förra sommaren främst frpn min spanien resa men även lite annat också

Vilket gillar ni bäst?  Just det 17 again va jättebra och DEle insåg att Zac Efron faktiskt är en av jordens snyggast människor. <3<3 MEn gonatt

puss Lizaa


17 again

Hej! DEt här blir kort för om fem minuter bska vi åka och möta Dele för att sedan åka in till sergel opch se på 17 again. Jag tror alla redan har sett den men inte jag och inte DEle. Zac Efron är såå sjuukt snygg. Ahhh. Ska bli kul. Undra om den är töntig eller rolig. FÖrhoppningsvis rolig :P.. Imorrn ska jag och Dele till landet vilket jag redan har sagt men det ska blii såååå kul hoppas vädret blir bättre annars är det inte speciellt kul.


puss Lizaa

Gonatt allihop! <3

DEele känns lite frånvarande men det var ju jag också i början så jag kanske inte ska säga nått hmm.. IMorrn aka jag och dele nog träffas och packa för en tre dagars vistelse på mitt landställe. Då kommer det nog bli helt tomt på bloggen  för där har vi inget internet men vårt nya mobila internet som vi beställde i torsdags kanske har kommit dåå det vet man inte. Idag satt sanna och kolla på sommarkrysset medan jag låg i samma soffa och läste breaking dawn och vet ni vad som händer? De har nån löjlig tävlingen som hette smartast på grönan när dom går runt och frågar lite random people random frågor och då hör jag en välbekant röst och tittar upp! Joo då ser jag att den dom frågar "Vad drängen i Emil i Lönneberga heter?" är MIranda i min ridgrupp. Lite udda?  Hon kunde det inte men ändå kuul.. SOm det EMil freak jag var visste jag att han hette ALfred. Jag älskad verkligen EMil.

Men nu ska jag sova gonatt!

Lizaaa

in to deep Sum 41


My way to a Nikon coolpix L100

Jag älskar att fota men mamma har haft sönder min gamla kamera och vägra betala lagníngen vilken är dyrare än att köpa en ny. Därför har jag bestömmt mig för att jag vill ha en Nikon coolpix L100.  Jag har bestämmt mig för att skriva en serie inlägg när jag berättar om hur jag sparar. Förrutom kameran behöver jag en batteriladdare, det är dock möjligt  att jag får mamma att betala eftersom hennes usla kamera också går på batterier.

Ja nu kanske ni undrar hur bra en Nikon coolpix L100 är och såhär säger nikon om sin nya produkt "

Mångsidig kamera med 10 megapixel. Kameran har ett kraftfullt 15x Zoom-NIKKOR-objektiv, 3-tums LCD-skärm, Enkelt autoläge, Automatisk motivtyp och många olika automatiska funktioner som motverkar oskärpa samt porträttfunktioner. Mångsidig, bekymmersfri fotografering och ständigt skarpa bilder." såå jaaa  den är som sagt braa..  Den ser ut såhär

DEt jag kommer att behöva köpa är
- ett minneskort från sandisk på 4 gb 149kr
- ett kamerahus för 2500 kronor

Jag vill ha kameran om ca 2 veckor så därför måste jag tjäna 140 kronor om dagen.  Min lille far har lovat att ge mig pengar för att han tyckte mina betyg var så bra. Haha. Han blev inte ens arg för att jag fick G (OBSEVERA G (G) (G)!!!!!) i engelska. Fast annars fick jag bra betyg såå jaa dte var väl inte så mkt att gnälla över. VI får e hur mkt de räcker nog för idag.

Jag har
710 kronor. (jaa vet visst är ja bra!) efter att ha passat sanna föe 180 kronor och lite allmänt sparkapital.  Nu gäller det att inte göra av med ett öre.

Let's go!

Lizaaa


Fix you -Coldplay


Jag tror de flesta redan har hört den här låten men den är juu så braa ! Tkr iallafall jag. Vad tkr ni?

sömnlös i saltsjöbaden

hejhej!

(att skriva fel är mänskligt det skulle vara barnvakt och skolavslutning)

Jag tycker titeln var lite fyndig. Sömnlös i saltsjöbaden istälölet för sömnlös i seattle (det är en film för er som inte vet).  Idag är iallafall första dagen på sommarlovet! känslan äör fantastisk! Gud vad deprimerad jag kommer att bli när skolan börjar igen, Hmm... Jajaa nu ska man se det posetiva det är lite drygt 2 veckort kvar till Assöö! Ett jättebra segarläger jag ska gå på som är heelt fantastiskt kul! Anmäl er på http://www.asso.nu ! JAg gick iallafall och la mig vid ett men sen så började min korkade dumma och irriterande lillasyster Sanna skrika vid 7 på morgonen för då skulle hon ha skolavslutning snacka om att sabba för andra! Hon kunde inte vara tyst efter en timmes konstant skrik gav jaag upp idéen om att somna om och gick ner och satte på datorn och bestämmde mig för att blogga lite.

Jag har läst lite  mer i Du och ingen annan den är så braa. Älskar gossip girl fast it girl serien är mkt bättre. Just det jag har glömt att säga att jag har beställt hela the twilight saga på franska och JA jag ska försöka läsa dom. VI får se hur det går med det men jag ska ta mig igenom alla iallafall eftersom jag i princip kan sidorna utantill så förstår jag väl det mesta, förhoppningsvis iallafall. SOm ska komma idag! jag är väldigt exalterad. Nån som kan lite franska kanske kan gissa vad titlarna heter? haha jaa vet!

Puss och kram
Lizaa

Fanmade new moon trailer


PErsonligen tkr jag den här 'r bättre än den officella men det är bara vad jag tkr. Vad tkr ni?

Lizaa

Barnvakt ch skolavslutning

haluu allihop!
Jaa just det. Igår var det skolavslutning, trots det hade vi skola idag. Flummigt eller hur? På avslutningen hade jag och Dele iallafall fina klänningar på oss. BIlder kommer men Adele har dom på sin kamera och hon har datorförbud så vi får vänta tills hon får tillbaka sin dator. Ni förstår det är nämligen hennes föräldrars hobby att ta hennes dator. Vad skulle dom annars göra? På skolavslutningen så fick iallafall vi pris båda pris. Dele fick pris i spqanska och engelska och jag i franska. JAg äör faktiskt väldigt nöjd med pris i franska. Det var mer än vad man kunde drömma óm för ett år sen när jag satt tyst med hörlurar på franska lektionerna och gjorde i princip ingenting. KAn ni tänka er från det till bästa franska elev i min årskurs? Jaa ni  kanske förstår varför jag är nöjd. Vi fick iallafall ett presentkort på akademibokhandeln på 50 kronor vilket jag och dele uppskattar  som dom bokmalar vi är. tror jag ska köpa förnuft och känsla av Jane Austen för pengarna. En annan grej´som var intressant på skolavslutning var att Jesper spelade och fan va bra han har blivit. Han är värsta grym. Efter skolavslutningen gick jag hem till Dele och hängdde där en stund.et var lalligt vi bakade en choklad  och kol kaka den blev sådär. Vi brände kolan och hade choklad delan i för kort stund. Är vi inte bäst? Vi hade bestämmt att öäta middag pöå Aqua med våra förääldrar som en avslutning det var jättemysigt. Jag vet inte riktigt vad föräldrarna tyckte men vi hade kuul. Det var jag, dele, Chällis, Eira och PH. Vi fotade en hel del så bilderna kommer väl. 

Idag så var vi i skolan trots att vi hade skolavslutning igår. Wierd som sagt. Saknar SIgne massor. HOn är i Frankrike. Men hon kommer hem på söndag ige´n. Tuur ! Dt vart helt okej i skolan vi fick våra betyg. Mina va väl helt okej förutom en sak. G I ENGELSKA ! !! ! ! helt hemskt! Jag är så värdelös!

Bild                   MVG
Engelska         G

Franska           VG
hemkunskap  MVG
Idrott                  VG
Matte                 VG
Musik                VG
Kemi                 MVG
Fysik                 MVG
Bilogi                 MVG
Historia            MVG
Religion           MVG
Samhällskunskap  MVG
Geografi           MVG
Svenska           MVG
Teknik               MVG

Ja som sagt jag har lite att jobba med. Sen cyklade iallafall jag och Adele hem till mig men då insåg jag att vi var utelåsta. Ni ska få se vaad vi gjorde då...

Nu ska ja sitta barnvakt åt Sanna jag får 50 kronor i timmen. 5 timmar just nu är hon på sitt rum och leker så det är väl okej men om det monstret blir argt såå är det bäst att akta sig.

Jag sitter annars och löäser den sista gossip girl boken, du och ingen annan, de är sjukt bra. Läs gossip girls den är fantatiskt bra.

Lizaaa


Sömnlös på playground

Nu har jag sommarsommarsommarlov! det är otroligt hur bra det känns! Men mina betyg var ju en annan sak...

Bild: VG
Engelska: MVG
Hem -och kunsumentkunskap: G
Idrott och hälsa: VG
Matematik: VG
Musik: MVG
Naturorienterade ämnen: MVG
Samhällsorienterade ämnen: MVG
Slöjd: Ämnet läses ej denna termin
Spanska språkval: MVG
Svenska: MVG
Teknik: MVG

Totalt: 295 i meritvärde...  

I alla fall, jag och Monstret skulle åka in och träffa pappa vid henriksdals station och sen pka till ortopedinenjören. det gick bra, mean fick gips på fötterna! Efter det så åkte vi till en fjällbutik som heter Playground. Där har de ordnat en tävling, det var fyra tävlare med, de skulle vara vkna så länge som möjligt.
Tävlingen gick då ut på att gissa vem som som skulle vara vaken längst.


Deltagarna: Angela Monroe (ja, det är hon som var med i robinson), Oscar Oppenheim, Ronnie Nilsson, Ida Edelman.
(Bild lånad härifrån)

Monstret satsade på Angela så det är väl bara att hålla tummarna!

Dele


Tre år

Hej, har precis kommit tillbaka från tandregleringen. Innan ni säger att jag var ju sjuk idag så har jag faktiskt ingen feber längre och därför behöver ni inte påpeka det. Tack.

I alla fall, idag skulle vi bara prata med mera och jag kommer att få göra en frilossning tror jag att det hette. Det betyder att de ska lossa på mitt tandkött och sedan fästa en grej på min tand så att det blir som en tråd som sitter fast. Efter det så ska jag få tandställning och sedan ska de fästa tråden i tandställningen. Sen ska de på något sätt dra ner tanden. Läskigt eller hur? Ush, nej, tandläkare är inte något jag gillar. Just det, jag ska få ha den i minst tre år, under och över. Kul.

Dele

Sommarklänning från Monki


Klänning, Monki, 400:-

Dele

Sjuk

Hejsan. Jag är sjuk! Så himla tråkigt! Igår när jag och Liza var på stan såkände jag mig lite hängig. Sen när jag kom hem så kände jag mig bättre så jag åkte till stallet ändå och var med i en hopptävling. Sedan blev jag jättetrött när jag kom hem och hade feber. När jag vaknade imorse så hade jag 38,5 graders feber.
Jag har suttit och tittat på musikaler hela förmiddagen typ... Jag vet, visst låter det som om jag har kul?

I alla fall så messade Liza mig och sa att jag ska få pris för bästa betyg i något ämne. Bra va? Vi som ska få pris måste typ vara uppklädda och jag ska ha min nyinköpta klänning från Monki på mig.

Dele

Trist trist trist

hejhej!
Jag kan säga att rubriken säger allt. Jag sitter i skolan och det är lunchrast.,  på förmiddagen såg vi en så sjukt tråkig film. Den var verkligen såå triist den hette kärlekens mirakel. Sen skulle vi göra en planch om filmen, snark ! Jag och Chellis är i skolan alla andra är "sjuka".  Chellis sitter och kollar på videos från olika ridläger. Efter lunch ska vi splea brännboll i det här triåkiga piss vädret som sagt inte kul.

MåSTE GÅÅ

Puss Liza

omgjorda twilight låtar

Hej igen!
okej jag kunde inte låta bli att kolöla på lite flummiga twilight parodier så sjukt kul. Älskar henne.. Fast det gäller förstås mig. Ni ska få se...

Edward is a vrigin
 
All text är asbra förutom den delen när hon säger att Cedric diggory är hetare än Edward vilket är en total lögn!

The girl all the vampires want

fantastisk eller hur?

Nessie's dad

 
Tror det är min favorit!

Which Twilight boy is gay?
 
Hmm.. Jacob är inte gay men den är såå rolig. Eller är det bara jag som skrattar?

Air running out
 
Braa tkr jaa

Vilket twilíght fan älskar dom INTE?

första riktiga inlägg kommer ....

HÄR...

Hej!!
Ja det är lilla jag här och det här blir mitt första riktiga inlägg. Efter som jag inte har skrivit någonting så  Jag kollade just på våran blogg och det känns vääääldiiigt tomt (men gud hur stavas det? tomt eller tommt. Tomt tror jag fast det göööör ju tomt som ttomtmark också. Hmm hårdnöt att knäcka)  med inlägg från mig.   (( Såååå Delee jag har skärpt mig)) . Designen är lite messed up men det får vi fixa så snar´t som möjligt.  

Jag är en flummig tjej som älskar att läsa twilgiht, rida och vara med kompisar för det mesta. Jag har en ponny som heter GUllan, jag rider även på östermalms riskoka och älskar det. Den är jättebra. I lördags var jag iallafall på övernattning där och det var såå himlaa kul! Jag och min och Deles vän SIgne dygnade öså jag var så sjukt trött. Vi gick och satte hos på hennes ballkong och muppade oss hela dagen. Det var flum! Men tröttsamt´, vi hade citron i hårbotten för att se om det inte skulle fortsätta se råttfärgat ut men det gjorde det fast joo vänta jag fick lite slingor i hårbotten men det var bara det jag ville ha så det var bra. Sen hemma orkade jag inte ebns äöta middag utan gick och ölag mig strax innan 18.

dagen började iallafall vid sju med att mamma väckte mig fast jag hade sovmorgon fast jag hade sovnorgon. Det gjorde inget för jag somnade om dödstrött som jag var.  Vi iallafall varit på skansen  med skolanoch jag och Dele har shoppat. VI tog tåget vid nio och var på skansen när de öppnade. Jag hade med mig mammas usla kamera. Den är verklöigen dålig så ni får ha öv§erseende med de flesta bilderna jag tar. Jag tog bilder på en del av djuren och lite människor men dom blev verkligen inge bra. Dom får kanske komma senare. Har inte orkat föra över dom ännu. Vi hade iallafall en löjlig fråge tävlingen och vårt lag vann. Inte så konstigt med tanke på att jag skrev 4 sidor om älgar sen skrev vi rätt på allt annat. I mitt lag var det Olga, Oscar H, jag och Oscar L. Det var sådärjag ville verkligen gå runt med dele men nu fiock jag inte det. Hmm..  När vi var klara med fråge grejen gick jag,  Dele och oscar och kollade på renar. Dom är as konstiga.. Sen gick vi och åt kladdkaka med dom andra och flummade runt en stund.  Sen gick jag och Adele för att shoppa. De andra skulle till grönan där jag redan har varit i år så vi tyckte det var onödigt att åka. Då ringde iallafall Oscar och bara vi vann tävlingen. Det var faktiskt inte kul! fast dom vann äckligt sockervadd så det spelade ingen roll.

när vi shoppade kööpte jag ett par jättesnygga shorts och 2 par leggings på hm. Dele köpte en såå himla söt klänning från Monki och sen två tröjor från Hm. Bilder får ta och komma senare. Det var såå kul men nu måste jag verklöigen gå och duscha innan jag ska sova. Jag är faktiskt jättetrött fortfarnade. Just det Dele har dataförbud så hon kommer nog ninte skriva på ett tag

You know you love me

xoxo Liza xD

ps. Jag glömde sig att jag älskar Edward Cullen och Jackson  Rathbone och älskar gossip girl. Har precis börjat på sista boken Ds.

Foto


Nyponros


Vet-inte-vad-det-här-är-för-sorts-blomma blomma


Rodhendendron

Jag tyckte om alla tre faktiskt, men min favorit är den i mitten, vad tycker ni?

My immortal


My immortal, Evanescene

Dele

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/763758/lizaochdele?claim=jm8mj2uy44h">Följ min blogg med bloglovin</a>

Twilightdag med Amanda

Hej, känner att det har blivit lite tomt på bloggen Liza! Du får skärpa dig nu. *skratt*
I alla fall så var jag hela dagen med Amanda. Vi träffades på slussen klockan halv tio, jag vet, jättetidigt! Sen åkte vi hem till mig och typ solade. Sen skulle mina föräldrar vara "trevliga". Det vill säga jättepinsamma. Men men.
Sen åt vi lunch och efter det så läste vi twilight. Hon är lika beroende som jag och Liza! Helt otroligt.

SItter och chattar med Cecilia från femkampen och Hannah från England. Det är så himla bra, för jag övar min engelska samtidigt som det är kul! Istället för att sitta och plugga glosor i skolan så chattar man. Smart va?

Neh, nu ska jag leka lite med GIMP.

Dele

Fäkttävling

Hej alla! Sitter i min säng och tar igen mig efter fäkttävlingen genom att äta toffifee. Jag lovar, bästa medecinkuren ever.
På tävlingen gick det jättebra! Först körde vi i en grupp där alla mötte alla, där kom jag fyra. Men sen skulle vi köra en utslagningsgrej, och då kom jag fyra eller femma beroende på hur man ser det.

Imorgon kommer Amanda! Det ska bli så himla kul! Hennes pappa ska släppa av henne vid slussen, där möter jag henne och sen ska vi åka hem till mig. Egentligen så tyckte varken mamma eller pappa att jag skulle få träffa henne men jag blev så arg så det gick i alla fall. Mina föräldrar är så himla jobbiga!

Nu borde jag egentligen städa, men men... 

Nu tog de slut. Äh, pappa får köpa fler *blink blink* 

Dele

Info om Liza

Vad är ditt fullständigt namn: Elizabeth Amalia Anzén ekman (jag vet visst är det vackert?)
Vad är ditt smeknamn: Liza
Var bor du: Stockholm, Fisksätra
Trivs du där: Njaa mitt rum är mini och det är fullt med jobbiga människor..
Brukar du läsa horoskop: Hmm aldrig på allvar
Festar du mycket: Nej, inte alls mycket
Sprit, cider, vin eller öl: Alkoholfri cider
Antal kuddar i sängen: 1 gigantisk.
Äger du ett busskort: jepp +
Vad åt du till frukost: ost macka tee
Nästa mål i ditt liv: Läsa Twilight på franska tror jaa.
Hur svarar du i mobilen: Hallå eller Hej det är Liza
Antal timmar sömn:  7-8
Brukar du sova ensam? japp
Din hobby: Ridning, kompisar, läsa, shoppa, fika och bildredigering
Vad åt du senast: en tugga sallad från middagen
Vem fick du sms av senast: Signe
Vem ringde dig senast: Signe
Vad såg du senast på TV: Simpsons
Vad läser du för bok just nu: New moon
Längd: 159.2 cm
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: blont sn äör det bruna och blonda naturliga slingor
Är du kär i någon: nepp
Vad gör du om ett år: pluggar antar jag för jag får betyg
Önskar du att du bodde någon annanstans: skulle gärna bo i stan
Vilka skor använder du: ballerinor och gympaskor
Dagens klädsel: Jeans, tajt top.

Dele

Info om Dele

Vad är ditt fullständigt namn: Adele Christina Elisabeth Kastensson
Vad är ditt smeknamn: Dele och Strutsen
Var bor du: Stockholm, Saltsjöbaden
Trivs du där: Absolut
Brukar du läsa horoskop: Ibland
Festar du mycket: Nej, inte alls mycket
Sprit, cider, vin eller öl: Alkoholfri cider
Antal kuddar i sängen: Två stycken.
Äger du ett busskort: Nope, päronen är för snåla.
Vad åt du till frukost: Yoghurt, musli, macka.
Nästa mål i ditt liv: Vet inte. kanske att vinna Carl Philip Cup i höst.
Hur svarar du i mobilen: Hej det är Dele eller nåt.
Antal timmar sömn:  Typ oftast runt tio
Brukar du sova ensam? Om man bortser från min gigantiska mjukis Ior så, ja.
Din hobby: Modern femkamp, kompisar, flöjt och shopping.
Vad åt du senast: Godis.
Vem fick du sms av senast: Tina
Vem ringde dig senast: Liza
Vad såg du senast på TV: Criminal Minds
Vad läser du för bok just nu: Förnuft och känsla av Jane Austen
Längd: 179 cm
Skostorlek: 40
Hårfärg: Mörkblond
Är du kär i någon: inte för tillfället
Vad gör du om ett år: Ingen aning, tränar väl fortfarande.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, inte direkt. fast det vore ju inte så dpligt att bo i huvudstaden heller
Vilka skor använder du: Just nu converse samt gympaskor.
Dagens klädsel: Jeans, tajt top.

Dele

RSS 2.0